WO-WO kennel. Leonberger och Pyreneisk Mastiff

Nu är alla valpar sålda.

Idag har två av våra valpar lämnat oss och imorgon den 4/12 kommer ytterligare en av valparna, Zola, att komma till sitt nya hem. Den sista av de valpar som vi har kvar är Zorro, en av de valpar som vi hade tänkt att behålla själva. Men nu när vi har funnit en familj som har bett att få köpa honom och lovat oss att alltid göra sitt bästa för honom, så vi har nu bestämt oss för att även han skall få komma till en ny familj.

Vi kommer som vi tidigare skrivit om, att behålla fyra valpar själva som vi har fastnat för av framförallt sentimentala skäl. Men oavsett vilket så  kommer vi aldrig att sälja någon av dessa.

Även vi, som älskar våra Leonberger, inser att det kanske för tillfället räcker med att ha 6 stycken av denna underbara hund. Dessutom kanske vi skall ha någon mer kull i framtiden och då vill vi förmodligen även behålla någon/några av dessa.

 

Men om du i framtiden är intresserad av en underbar Leonberger hund så är du välkommen att hållla kontakten med oss så kan vi resrvera någon även för dig.

                     Idag har Zita åkt till sitt nya hem .                                             

 Leonberger, Zita

                Nu är även Zäta såld och har lämnat oss.                                    

 Leonberger, Zäta

 

                  Zorro kommer att lämna oss på Lördag.

Leonberger, Zorro