WO-WO kennel. Leonberger och Pyreneisk Mastiff

Vi har nu ett tag talat om att skaffa in en ny hanhundsvalp.

Men det är så mycket som skall stämma in. Tidpunkten, det är så mycket lättare att ta hand om en ny liten valp när det är sommar och skönt väder.

Tik eller hane. Vi vill nu ha en hane

Föräldrarna och släkt linjen. Enligt vår mening har han jättefina föräldrar.

Eventuell inavelsgrad om man skulle vilja få valpar någon gång. 1 % med Princess.

Och sen var han mycket ljus, precis vad vi har letat efter. Sedan visade det sig att vi köpte hans bror nedan istället, varför finns under dagboken.

Och sedan hade vi turen att vara snabba och vara de första att anmäla vårt intresse för honom. Vi har ju redan köpt en valp från Fablernas kennel, nämligen Princess.

Så vi hade svårt att låta bli när vi nu fick chansen. I och för sig hade det kanske räckt med 7 Leonberger. Men vi har ju haft 8 tidigare och det har gått bra.

Så nu har vi en av vovvarna från Fablernas spök-kull "Fablernas Spökar På Wo-Wo"

Vi hade inte bestämt oss för  vad vi kommer att kalla honom när vi får hem honom om ca 4 veckor, skev vi då. Nu vet vi han skall heta spöket Laban. Oftast blir det nog Laban och när han inte gör som han ska och vi blir sura på honom så kan vi kalla honom för spöket :-).

Men här kommer två bilder på de två spökbröderna. Den ljusa och den mörka.

Spöket med bror

Bara två hanhundsvalpar i kullen. Lika söta båda två.

Vårt ljusa spöke

Men vi har alltid velat ha en ljus Leonberger. Men vi kände oss tyvärr tvingade att ändra oss och istället ta det mörka spöket. Har vi tur och vi kommer att få några valpar efter honom kanske vi får någon ljus liten valp som vi kan spara.

Nedan några bilder på den valpen som vi hade tänkt att köpa från början. Men en del av vårt hjärta kommer även att finnas hos denna valp i framtiden. Vi hoppas att allt går bra och att vi kommer att få möjlighet att följa honom i framtiden

Spöket ingen vill släppa

Alla valpar är underbara. Så även denna lilla valp.Puss på dig spöket

En liten avskeds puss för denna gång. Nu får vi vänta 4 veckor innan vi får hämta hem dig. En lång väntan som blev ändrad.

Leonberger spöket

Bara helt underbar.

Leonberger valp 4 veckor

Nu är det dags för mig att sova. Söt liten tunga.