WO-WO kennel. Leonberger och Pyreneisk Mastiff

 Tre veckor efter parning. Nu dags för återförening.  Nedan följer några nytagna bilder. 4/9 2016

Leonberger Princess och Bobbo 

Princess och Bobbo 4/9 2016. Blivande föräldrar.  Enligt ultraljuds undersökning den 15/9.

Leonberger Princess

 

Princess den blivande mamman. En stor, lugn och välbyggd tik med fin benstomme. Alltid mycket social. Älskar både människor och andra djur. Är aldrig aggresiv, men kan markera när hon vill göra det. Vill alltid vara med och sover helst i sängen mellan matte och husse. Är som vuxen inte speciellt intresserad av att leka med saker utan leker helst med de andra vovvarna. Princess är nu 4,5 år gammal och har aldrig varit sjuk någon gång.

 

Leonberger Bobbo. Bild 1

Bobbo är en hane av medelstorlek, kraftig och välbyggd med fin benstomme.  Att vi valt honom som avelshane beror i första hand på att vi känt och följt honom i hela hans liv. Som valp, vid mentaltest, på utställningar och i vardagslivet. I första hand är vi imponerade av hans fina mentalitet. Lugn, trygg/säker, vänlig och med mycket lekfullhet.  Att han är svenskt utställnings champion är bara ett plus i kanten.

Vi låter matte Marina här själv få beskriva sin fina Bobbo: Bobbo är en godmodig pajas. Stabil, lekfull och läraktig. Han har med framgång och stort engagemang deltagit i en massa olika kurser. Tävlingslydnad, agility, rallylydnad, viltspår och personspår. Är alltid lätt att ha med sig överallt. Han är mycket social och lekfull, Trots att han är över 7 år så älskar han att leka med sin egen valp som nu är lite över 5 månader. Han är alltid glad och pigg och tycker att det är jätteroligt att åka på utställningar. Har genomgått MH test med skott  med ras typiska egenskaper , vad som sticker ut är hans lekfullhet.

Leonberger Princess. Bild 2

                                  Princess

 

Leonberger Bobbo. Bild 2

                                 Bobbo

 

Leonberger Princess. Bild 3

                                   Princess

 

Leonberger Princess och Bobbo Bild 4

                         Princess och Bobbo

 

Leonberger Princess och Bobbo. Bild 5

                       Princess och Bobbo

 

Leonberger lek med Freddy

Bobbo leker med sin valp Freddy 5 mån. Princess tittar på.