WO-WO kennel. Leonberger och Pyreneisk Mastiff

Här kommer några bilder på valpar som vi levererat. (Sidan under uppbyggnad)

 

Zam, valpen som alltid har haft det vita bandet. Zam är en stor och kraftig hanhund, livlig och busig, men med ett underbart temprament.

 

Leonberger Zam

Zim har varit vår blå/vita valp. Livlig och från början ganska busig, men med tiden blev han en lugn och underbar valp. Valpköpare som har valt har ofta haft svårt att bestämma sig om de skulle vilja ha Leonardo eller Zim eftersom de varit ganska lika. Valet har nog varit svårt, en helt underbar valp.

Leonberger, Zim

Leonardo. Köparen av Leonardo bestämde sig redan efter tre veckor efter att ha sett bilder på hemsidan. Man ville ha en hund som såg ut som Otto, framför allt hans vackra ansikte. När väl köparen träffade Leonardo var de helt sålda. Även han har hela tiden varit stor och kraftig valp.

Leonberger, Leonardo

 

Zita, en trevlig tjej som ofta är ganska lugn och fin, men som alla valpar tycker hon om att leka och busa  då och då. År ganska lik sin mamma med ett fint ansikte, som en Leonberger tjej skall ha.

Leonberger, Zita 

 

Zäta. En framåt tjej men ack så underbar. Välväxt och trygg i sitt temprament. Lugn och fin, men som alla valpar var det full fart när de andra ville busa. 

Leonberger, Zäta

 

Zola. Hennes nya ägare har haft Sankt Bernardshund tidigare.  I Zola såg man dragen av en Sankt Bernardshund. En av de hundraser som Leonberger är avlad på. Det var ingen diskussion, henne ville man bara ha. Idag hämtade hennes nya ägare henne. En stor och kraftig valp på ca 11,5 kilo redan.   Helt underbar! Lugn snäll och jättego.

Leonberger, Zola

 

Zaza. Detta var vår första tik som fick en ny ägare. Ägaren vald mellan två tikar. Men det var Zaza som kom fram först och då  var det som tillslut fällde avgörandet. I våra ögon är alla tikar lika fina, snälla och fantastiska. Så din nya ägare har gjort ett bra val.

Leonberger, Zaza