WO-WO kennel. Leonberger och Pyreneisk Mastiff

Zimba

Zimba är dem måst bortskämda av våra valpar. Detta naturligtvis för att han fick genomgå inte mindre än tre operationer när han bröt sönder sin höftledskulla när han var valp.

Och under denna tid fick extra mycket omvårdnad och kärlek.

Varje morgon så kommer han och skall försöka klättra upp i knät för att gossa under ett antal minuter.

Zimba är också fantastikskt snäll och kommer aldrig i bråk med någon annan av våra hundar. Men ibland funderar vi på att döpa om honom till "Morris" för att älskar att gå omkring och morra lite på de andra valparna. Inte på Otto som han verkar trivas bäst tillsammans med inte heller på Wilma som inte skulle acceptera det. Varje gång han möter hundar som skall gå in om han är inne och någon annan skall gå in så kommer ett litet halvtyst morr. Inte agressivt, det leder aldrig till bråk. Men han vill ändå tala om att här är jag. Han är också den enda hitills som morrar på Princess när hon kommer för nära honom. Men själv kan han gärna gå till henne, när det är på hans villkor, och lukte på henne utan att morra.

Zimba har en viss liten egenhet och det är att han klättrar gärna över stacketen, och fort går det. Därför brukar han sällan få vara ute själv utan att vi är med. Men å andra sidan tycker han om att vara innne själv för att få lite godis och all uppmärksamhet.

Leonberger Zimba

Zimba

Leonberger Zimba

Vi tycker att Zimba är så söt.

Leonberger Zimba

Nu har Zack tröttnat på att leka med Zara. Nu gäller det att försöka få fart på Zimba

Leonberger Zimba och Zack

Zimba och Zack håller koll på vad som händer utanför. Zimba närmast