WO-WO kennel. Leonberger och Pyreneisk Mastiff

Här är valparna 6 veckor gamla.

Ja valparna är nu ca 6 veckor gamla. Idag är det en jättefin höstdag, det har nästan regnat varje dag innan medans valparna har vuxit upp, så detta är första dagen de riktigt får vara ute och springa i gräset. Alla verkade stortrivas. Det är inte så lätt att fotografera dem för de har börjat att springa jättesnabbt. Försöker man komma en bit i från dem så hinner man knappt bort förän de är i kapp en. Men så söta de har blivit. Och nu börjar man känna igen dem utan att man alltid ser deras färgmärkning. Varje gång man går in i deras rum så kommer de blixtsnabbt fram och vill leka med en, alla 12 stycken.

Klicka på den röda pilen längst ner på sidan så kommer bilder på två valpar till.

Hej, jag heter Zingo. Jag är dem mest bortskämda av alla. När jag får min morgonvälling så är jag den enda som vägrar att äta ur skål, jag vill ha nappflaska. Men det är bara husse och matte som behöver ha problem med detta. För dom säger att jag är en av dem som de skall behålla mig för all framtid.
Hej, jag heter Leonardo, men kommer att kallas Leo. Jag skall flytta till Gotland. Jag är jättesnäll men kan var tuff om jag vill. Så passa er alla när jag kommer till Gotland.
Hej, jag heter Zara. Jag är en väldigt snäll och lugn valp. Men även jag tycker om att busa då och då. Jag brukar inte tränga mig före alla andra utan brukar vänta på min tur. Zingo och jag trivs bra ihop för han är också jättelugn.
Hej, jag heter Zim. Jag är som alla andra en jättesnäll valp men jag tycker om att busa med mina syskon. Och när maten inte kommer tillräckligt snabbt så är det jag som talar om det.
Hej, jag heter Zäta. Jag är en av tjejerna och vi är ganska tuffa allesammans. Matte brukar säga att vi tjejer ibland är de de bussigaste.
Hej, jag heter Zita. Jag är också med i tjejmaffian. Händer det något så är jag gäran med. Jag har inget emot att bita tillbaka om någon annan biter mig. Men som alla de andra så tycker jag även om att gossa.
Hej, jag heter Zack. Jag är den valpen som föddes  först. Jag har hela tiden varit bland de största. Men är jättelugn och snäll. Lite som tjuren Ferdinand, gillar att sitta och lukta på blommorna.

Hej, jag heter Zaza. Jag är en tjej och jag är också ganska bussig. Är det någon som vill leka/bråka så ställer jag alltid upp. Och händer det inget så får man ju sätta igång det själv.

Hej, jag heter Zam. Jag är också en liten bussig kille. Men jag vill inte alltid busa, det kan vara ganska skönt attt få ligga i lugn och ro någonstans i ett hörn.

Hej, jag heter Zimba. Jag är nog en av dem som är lurvigast i pälsen. Ser nästan ut som ett riktigt lejon. Därför fick jag heta Zimba.
 1