WO-WO kennel. Leonberger och Pyreneisk Mastiff

 

 

Leonberger och Pyreneisk Mastiff

är helt underbara!

Tillgivna, gossiga, snälla och lugna.

och blir snabbt din bästa vän!  

 

Vi  har idag 5 Leonberger och 2 Pyreneisk Mastiff. Vi skulle ha svårt att tänka oss ett liv utan dessa.  

Zam är  11 år och 6 månader.  Princess fyller 8 år den 19 april 2020.

Laban Lämnade oss tyvärr i stor saknad den 4/11 2019. Tvvärr blev han bara 6 år, 7 månader och 23 dagar gammal. Laban var en ovanligt pigg och vaken vovve och en frisk fläkt. Det märks tydligt här hemma att han inte är med oss längre. 

Vi har behållt tre av våra valpar från den senaste kullen. En tik och och två hanar. Chita, Chico och Chabo, som nu är 3 år gamla.  (12 Oktober 2019)

Samba är en Pyreneiska Mastiff,  och nu är 2 år gammal (26/3 -20).  Hon har nu fått en Pyreneisk Mastiff kompis som heter Otto, namnet efter vår första Leonberger som också hette Otto, han är nu 8 månader gammal. 18/3 2020. Otto blir mer och mer som vår gamla Otto, lugn och snäll och vill vara med överallt. Han har precis som Samba en mycket behaglig mentalitet.

 

Men tyvärr finns det även sorg när man har många vovvar. Wilma, Otto, Zorro, Zingo, Zack,  Zimba och Zara har tyvärr lämnat oss. Wilma blev 9 år, Otto 8 år, Zorro 3 år, Zingo 8 år och 10 månader,  Zack 9 och ett halvt år gammal, Zimba 10 år och två månader och Zara 10 år och fem månader. Och nu även Laban som blev 6 år och knappt 8 månader.

Våra hundar är våra bästa vänner! Vänner som du alltid kan lita på och vänner som alltid blir glada när dom ser dig.

En hund ställer mycket små krav men förblir, om du uppfyller dem, din bästa vän i vått som i torrt. I medgång så väl som i motgång. I lycka så väl som i sorg. Ja vid alla tillfällen har du en vän som alltid blir glad när han/hon ser dig. En vän som visar sin glädje genom att vifta på svansen och kanske studsa upp och ned.

En hund kräver egentligen inte så mycket av dig, men den ger dig så enormt mycket tillbaka!