WO-WO kennel. Leonberger och Pyreneisk Mastiff

 

 

Leonberger och Pyreneisk Mastiff

är helt underbara!

Tillgivna, gossiga, snälla och lugna.

och blir snabbt din bästa vän!  

 

Vi  har idag 2 Leonberger och 4 Pyreneisk Mastiff. Vi skulle ha mycket svårt att tänka oss ett liv utan dessa helt underbara vovvar. Våra två senast tillkomna till vår kennel är Laban och Lucas. Laban hämtade vi hem den 29/12 2021 från Finland. En Pyreneisk Mastiff hane. Han kommer att kallas Laban efter vår saknade Leonberger som hette Laban. Och Lucas är den valp som vi valt att behålla från vår senaste kull som vi fick sommaren 2021.

Tyvärr har två av våra Leonberger tikar lämnat oss i stor saknad under 2021. Princess i mars och Chita i december. Princess var mamma till Chita.

 

Våra hundar är våra bästa vänner!

Vänner som du alltid kan lita på och som alltid blir glada när dom ser dig.

En hund ställer mycket små krav men förblir, om du uppfyller dem, din bästa vän i vått som i torrt. I medgång så väl som i motgång. I lycka så väl som i sorg. Ja vid alla tillfällen har du en vän som alltid blir glad när han/hon ser dig. En vän som visar sin glädje genom att vifta på svansen och kanske studsa upp och ned.

En hund kräver egentligen inte så mycket av dig, men den ger dig så enormt mycket tillbaka!

Våra hundar idag.

 

Pyreneisk Mastiff:

Samba, Pyreneiska Mastiff,  och nu snart 4 år gammal (26/3 -22).  Samba har en helt fantastisk mentalitet och har hitills 4 Cert. Har inte kunnat deltaga i någon utställning som vuxen på grund av att alla har varit inställda på grund av Corona efter det att hon har blivit 24 månader. Därefter har hon inte blivit utställd på grund av att hon haft en valpkull.

Otto, Pyreneisk Mastiff, namnet efter vår första Leonberger som också hette Otto. Otto är Svenskt Champion, Dansk Champion, Dansk Vinnare 2021, Nordisk Vinnare 2021. Och även Dansk Racevinnare 2021.  Otto är nu 2 år och 5 månade (dec 2021). Otto är en fantastiskt mentalitet, lugn och snäll och vill vara med överallt. Han har precis som Samba en mycket behaglig mentalitet. Och får alltid omdömmet mycket trevligt temperament eller till och med fantastsikt temperament (Herning 2021) på utställningar.

Laban, Pyreneisk Matiff, namnet har han fått ärva efter en av våra tidigare Leonberger som hette Laban. Han är 1 år och  3 månader. (dec 21). Även Laban har ett mycket trevligt temperament, och är helt underbar. Laban har bara hunnit vara med på tre officiella utställningar, med Exellent på alla och CK på två av dem.

Lucas, Pyreneisk Mastiff. Kommer från vår kull sommaren 2021. Lucas är idag 5 månader gammal (dec 2021).  Från vår senaste kullen fick vi tre levande valpar. En tik och två hanar. Planen var att behålla en tik och en hane från denna kull. De skulle få spanska namn och heta Lucas och Luna. Tyvärr lämnade Luna oss tre veckor gammal på grund av hjärtfel. Lucas har även en bror som idag heter Torbjörn och bor utanför Filipstad. Båda dessa bröder har så här långt utvecklats mycket bra, med ett härligt temperament.

Leonberger:

Chico, Leonberger,

Chabo, Leonberger,

Chita, Leonberger. Chita lämnade oss tyvärr i stor saknad den 10/12 2021 på grund av leukemi.

 

Vovvar som lämnat oss i stor saknad men som vi har haft förmånen att få leva tillsammns med.

Chita, Leonberger. se ovan..

Luna, Pyreneisk Mastiff. Se ovan under Lucas

Princess, Leonberger, Lämnade oss den 7/3 2021 i stor saknad. Nästan 9 år gammal. Princess är mamma till de 3 Leonberger som vi behöll själva från vår senaste kull Leonberger. Chita, Chico och Chabo.

Laban, Leonberger Lämnade oss den 4/11 2019. Tvvärr blev han bara 6 år, 7 månader och 23 dagar gammal. Laban var en ovanligt pigg och vaken vovve och en frisk fläkt. Det märks tydligt här hemma att han inte är med oss längre. 

Leonberger som tidigare lämnat oss i stor saknad.

Wilma, Otto, Zorro, Zingo, Zack,  Zimba och Zara.

Wilma blev 9 år, Otto 8 år, Zorro 3 år, Zingo 8 år och 10 månader,  Zack 9 och ett halvt år, Zimba 10 år och två månader och Zara 10 år och fem månader och Zam som blev 11 år och 10 månader. Wilma och Otto var mamma och pappa till de andra vovvarna från vår Z kull.