WO-WO kennel. Leonberger och Pyreneisk Mastiff

Vi vill göra det lättare att följa vår hemsida. Men det kanske blir lite rörigt ett tag.

För att göra det lättare att följa vår hemsida och enklare hitta det som man är mest intresserad av kommer vi att göra vissa förändringar under de närmaste veckorna.

Vi har haft denna hemsida under många år. Den har växt, fler sidor är borttagna många är tillagda. Ytterligare en hundras skall få plats. Till slut hade vi själva svårt att hitta i vårt menysystem. Hur skall då andra kunna göra det?

 

Grundtanken är följande.

1. Att försöka begränsa det stora antal poster i huvudmenyn högst upp.

2. Att klicka sig fram till olika sidor direkt från första sidan och så vidare till nya sidor.

3. Att separera våra två raser, Leonberger och Pyreneisk Mastiff.

4. Det kommer även att finnas gemensamma sidor eftsom vi alla lever tillsammans.

 

Så här går det till.

 1.

Högst upp till höger på vår första sida har vi lagt till en text där det står "Senaste uppdatering och ett datum" .  Klickar du på texten så kommer du till en sida som talar om vad som är uppdaterat. Och redan här kan man då klicka sig vidare till förändrade eller tillagda sidor.

2. 

För att lättare kunna navigera och hitta vad man söker.  Klickar på den kursiva texter så kommer man direkt till den sida som texten säger. Eller klicka på de små bilderna som det står klicka på så kommer man till denns sida. (Under uppbyggnad)

3. 

För att lättare kunna följa de olika hundraserna, Leonberger och Pyreneisk Mastiff, så kan man på  första sidan klicka på den kursiva texten där det står  Leonberger eller Pyreneisk Mastiff. Så kommer man till sidan för denna ras och kan klicka vidare på samma sätt på denna sida. (Under uppbyggnad)

4. 

Naturligtvis kommer det även att förekomma gemensamma sidor för båda raser. Med bilder och om kenneln helt allmänt.