WO-WO kennel. Leonberger och Pyreneisk Mastiff

En veldig stor takk

Jag, Samba och Otto vill tacka många för att ni gav oss en så trevlig upplevelse av vår vistelse under våra utställningsdagar i Kristiansand Norge, den 19 och 20 mars 2022.

Att åka på utställning med två stora hundar själv. Med allt som skall med, bur, vagn och utställnings saker med mera och  att ställa två hundar direkt efter varandra och att de sedan samtidigt skall vara i ringen när de skall tävla om BIR och BIM är lite stressigt. Det är trångt och mycket som man måste hålla uppsikt över för att allt skall flyta på bra.

Ett stort tack till hela organisationen. Trevliga och duktiga domare. Fantastiska ring sekreterar som såg till att allt skulle fungera på bästa sätt. Båda dagarna i båda ringarna.

Tack till de personer som hjälpte mig och som jag tillbringade flera timmar med och som visade så stort intresse för Samba och Otto. Samt ett stort intresse för Pyreneisk Mastiff. 

Det var många och det var nog min trevligaste utställning någonsin. Och det var ni som såg till att det blev så.

Jag vill speciellt nämna två par. Tyvärr är jag dålig på att komma ihåg namn eller åter kunna kontakta er. Men läser ni detta, ni fick adressen till min hemsida, så skriv gärna ett mail eller slå en signal. Jag skulle gärna önska en fortsatt kontakt med er.

Tack till er som hade de fina små engelska bulldoggarna. Som tyckte så mycket om Samba och Otto. Tack för de vid flera tillfällen, trevliga samtalen. Och tack för den långa och trevliga kvällspromenaden med alla våra hundar. Där er son tog hand om att promenera med Samba på ett föredömligt sätt.

Tack till er båda som hjälpte mig på den andra utställningsdagen med Otto och Samba, så att inte någon av dem behövde vistas i den medtagna stora buren under tiden som jag skulle ställde den andra. Tack för de trevliga och intressanta samtalen. Tack för hjälpen av att följa med och hjälpa mig med Otto och Samba och alla utställnings saker tillbaka till bilen när vi skulle åka där ifrån. 

Men ett speciellt minne som jag har, är när Otto och Samba skulle in i ringen samtidigt. Domaren sa i och för sig att jag kunde springa med båda samtidigt. Men då frågade jag dig som aldrig hade ställt ut hundar på utställning tidigare. Vill du ta en av dem. Och du svarade omgående ja. Så där ställde du och jag ut Samba och Otto. Vi sprang runt i ringen. Du sprang med Otto och jag med Samba. Det hela slutade med att Otto blev BIR och Samba blev BIM. Men det som jag framför allt kommer ihåg var ditt stora leende samtidigt som du sa. "Jag och Otto vann!"  - Vi vann alla! Samba och Otto fick fina utmärkelse. Du som på din första utställning tillsammans med Otto blev BIR. Och jag glädjen av att träffa nya trevliga och hjälpsamma människor.

Jag skulle gärna forsätta att även ha kontakt med er. Hör gärna av er.